Newsfeed

Tomorrow’s Fate: With a story of a lonely cowboy…..

Tomorrow’s Fate – Son Come Home

The question for the meaning of life has fascinated almost everyone at one point or the other. Many people think about it daily and still no one seems to have found a satisfactory answer. This exact phenomenon is the topic of Son Come Home, the debut single of the Austrian alternative rock newcomers Tomorrow’s Fate.

Using metaphors, Son Come Home tells the story of a lonely cowboy who tries to escape his fate. That is until he realises that life is only a journey and death the ultimate home coming.

The musical journey of Tomorrow’s Fate began in 2016 when they formed under the name No Tomorrow. With them from the start were André Andi Reiter (guitar and singer), Manuel Stixx Wallis (drums) and Benjamin Benji Künstner (guitar and singer). Their public debut followed in the same year as the musical entertainment at a company party. Another performance at the Linglstraßenfest in Madstein and a gig in front of an energetic audience at the Sommernachtsfest at the Trabochersee in 2017 strengthened the band’s spirit.

Manuel Mani Rojak completed the band as their second guitarist in 2018 and it was renamed to Tomorrow’s Fate. Since then, Tomorrow’s Fate have performed their own songs, being strongly influenced by Nirvana, the Foo Fighters and Alter Bridge. Covering other people’s works became less and less important in their set list. After a successful concert in SZENE Wien, which was held in front of a broad audience in 2020, they were approached by producer Nino Markgraf.

He offered the young band the opportunity to produce their own record, which was then recorded at the Abnormal Audio Studios in spring of 2020. Markgraf forwarded the record to the German label NRT-Records, which signed the band in the summer of 2020. Famous for their melodious song writing, Tomorrow’s Fate released their debut single Son Come Home as well as an artistic music video through NRT-Records on 15th January 2021.

Line Up:
Benjamin Künstner – Bass & Vocals
Manuel Rojak – Guitars
André Reiter – Guitars & Vocals
Manuel Wallis – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6715 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*