Newsfeed

Scream3days: With classic characteristics of their musical identity: power, melody, darkness!!!

Scream3days – The First And The Last

Melodic death metal outfit Scream3days are very satisfied to release the lyric video for the track The First And The Last, taken from their critically acclaimed album Rhesus Negative out via Wormholedeath / Aural Music Group worldwide

Scream3days states, «The new album is a further evolution of the Scream3days sound, while maintaining the classic characteristics of our musical identity: power, melody, darkness!!! Its realization required an obsessive attention to every detail: the recordings were made by the producers Luigi Giugno and Andreas Polito at their studios, The Brain Studio and Rocklab, while for what concerns the mixing and mastering, we made use of the immense professional and human quality of the great Simone Mularoni and his Domination Studios».

«The sound is very powerful and surgical as usual and we are extremely anxious to let you listen to the finished work!!! Here’s the first lyric video Divine Spark – D.N.A.. Shake your heads and high your horns!!!…».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*