Newsfeed

Blind Faith: With 3 blasting tracks…..

Blind Faith - Closer

Blind Faith is a aor & melodic neoclassical metal project by an amazing guitar shredder from Costa Rica Allan Kalay Murillo Guzman (ex-guitar player of Wings Of Destiny) & versatile and renowned singer Anton Darusso (Active frontman of such acts as Wings of Destiny, Oxidize band, Magic Opera, who also worked and toured with ex-Stratovarius Timo Tolkki and many more).

Tracklist:

1.Dream Chaser

2.Closer

3.Separate Ways

Line-Up:

Anton Darusso- vocals, lyrics & production, concept development

Kalay- multi-instruments & composing

A funny fact is that many years ago Blind Faith were an English supergroup featuring Steve Winwood, Eric Clapton, Ginger Baker!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*