Newsfeed

BruteAllies: Its fast, it’s sharp and it’s deadly!

BruteAllies – Ash & Nails

To celebrate the physical release of their debut album Ash & Nails, BruteAllies are releasing Nemesis into the world!

After building their reputation and their own style with songs such as Lost Souls, Battlefied and Dark Army, Manchester based teath Thrashers BruteAllies have dropped their latest video – Nemesis.

Underneath the attack of thrash guitars, hailstorm like vocals, and solid beats Nemesis follows the spiritual and cultural bridge between thrash and death that the band fully delivers in Ash & Nails, Its fast, its sharp and its deadly! Ash & Nails out now digitally via WormholeDeath Records and Bandcamp. Worldwide physical release March 19th.

Hailing from Manchester UK, BruteAllies are a metal band combining modern hrash metal with a technical edge and fierce death metal with breathtaking melodies.

BruteAllies are:

James Bridges – Vocals

Luke Michniewski – Guitar

Sonny Fox – Guitar

Hassan Alemdar – Bass

Gabi Tretze – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*