Newsfeed

Frozen Arch: Extract from next album…..

Frozen Arch - Hypnotized

Frozen Arch is a one-man band founded by the singer and multi-instrumentalist Loïc Malassagne (Invading Chapel, Hot Hell RooM and ex Anthemon) in 2010 near Pau and Paris (France). The track Hypnotized is from the upcoming album.

In June 2017, the song Hymn From The Sky appears on the compilation French Metal Aux Confins De L’extinction.

The track In The Rising Sun is extract from the next album, written, performed, recorded and produced by Loïc Malassagne (Vocals, Guitars, Bass and Keyboards) at Pleine Lune Studio except Guitar solo by Jan D (Elan 16), Drums by Jim D and Mastering by Pierre Houllier at Roots Notes Studio.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*