Newsfeed

Snake Bite Whiskey: With riotous throwback to seventies punk….

Snake Bite Whiskey - Blue Candy

Imaginative band names are always something I value! Snake Bite Whiskey offers In your face loud, dirty, uncompromising sleaze metal.

Australian heavy outlaw sleaze rock band, Snake Bite Whisky, release their first single and video from their anticipated second album, Black Candy, which is being released globally by Sliptrick Records on the 30th Of March, 2021. The cover art on Blue Candy is absolutely fantastic and support the music very excellent.

Hammered is a riotous throwback to seventies punk rock mixed with screeching sleaze metal. A lyrical journey that traverses a typical night of debauchery in the world of Snake Bite Whisky. Hammered is set to become a new rock N’ roll party anthem with it’s in your face, non-politically correct lyrics and infectious sing-along chorus.

The video was directed by Kyle Golly of the No.One Network who has directed the bands previous video’s for Down In The Dirt and Last Man Standing. The clip was filmed on location in Brisbane, Australia and features a cameo appearance by their original drummer, Nick Dysart, who left the band in 2018. The video is dedicated to bass guitarist Stacii Blake’s dog Cooper, who passed away last year.

Black Candy | Released March 30th 2021 via Sliptrick Records

Snake Bite Whisky are:
Jay R – Vocals | Laggy – Guitars | Stacii Blake – Bass | Dan Sharkz Weldon – Drums

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*