Newsfeed

Pulsa Di Nura: Do not limit themselves to certain genre boundaries…..

Pulsa Di Nura – Outer Space

Today for the first time in Permafrost`s history some words from the Russian language and the Cyrillic alphabet.

В основе музыкальной составляющей лежит death metal, но Мы, как группа творческих людей, не ограничиваем себя определенными рамками жанра.

We can very little Russian but with some help the translation goes like this of what the band states, «The musical component is based on death metal, but we, as a group of creative people, do not limit ourselves to certain genre boundaries».

Russian Death Metal band Pulsa Di Nura released their debut EP Outer Space. The release was recorded at Seratonin Studios by Sergey Seratonin and mixed/mastered by Alexander Krimski.

Pulsa Di Nura was formed in 2015 at Sevastopol, Russia by Ivan Chernovyuk (vocal/guitar). After some lineup changes Andrei Zikov (bass guitar) and Ivan Gromov (drums) joined the band and the lineup was completed. The band released their first demo in 2019 and 2 singles in 2020.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*