Newsfeed

A Bear Called Panda: With lyrics about a slave turning against his master!

A Bear Called Panda - Spank Me With Love


A Bear Called Panda is a kikaz band hailing from Hasselt, Belgium. It provides rock made with old-school ethics for the modern age.

Belgium rockers A Bear Called Panda have released a brand-new single from their debut album. Spank Me With Love is a song about a slave turning against his master in a sexual role-play.  Don’t make too much of it. It is just a crazy story with a funny twist.

A Bear Called Panda released in 2019 a well-received debut album and released a few singles on Facebook and YouTube. The band was looking out for some great gigs in 2020 but everybody knows what happened then. Their influences are 70’s and 90’s rock with a new twist. They are infamous for their great live-shows with two front singers, one male and one female. They have years of experience in the rock ’n roll scene with bands like Evil Superstars, Underdog, Chew A Bone, Civilian and Space Cake.

A Bear Called Panda is a band that makes a pretty uplifting rock. In terms of genre, the last two singles are somewhat reminiscent of the female version of the successful Belgian band Triggerfinger. The strong choruses, rousing guitar riffs and powerful voice of frontlady Xindi make for a strong rock cocktail.

Live, the band is a six-pack with two lead singers, supplemented by the great organist Dan. After a whole series of cancellations in recent months for obvious reasons A Bear Called Panda hopes to be able to make something of the summer concerts. «Even with mouth masks on if necessary. But like everyone else, we can only hope for the best. In the meantime, stay healthy, enjoy our new clip and don’t let the virus bite you. Unless it’s called rock and roll».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*