Newsfeed

Oxidize: With dynamic and well-crafted music…..

Oxidize - One Reason

Oxidize is a melodic metal band from outside of Gothenburg, Sweden, and the band was founded four years ago. Dark Confession is their debut album and the track One Reason is the new video from the album.

Line-up:

Per Stålfors – Guitar ( Earthrise & Arctic Void)

Anton Darusso – Vocals (Wings of Destiny, Darusso)

Niclas Karlsson – Lead Guitar (Fierce conviction, Zonata, Crystal Eyes)

Mika Vainio – Drums (Mrs. Hippie, Hardcore superstar, Brassmonkey, etc.)

Kaj Leissner-BassThe title track Dark Confession,

Oxidize consist of experienced and skilled musicians, and probably this is the reason that Dark Confession doesn`t feel like a debut album. The album offers solid catchy music and much energy and a fair amount of styles and tempo shifts.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*