Newsfeed

Acid`s Trip: With blasting guitar riffs, punchy melodies and a shitload of attitude…..

Acid`s Trip – ?

Acid`s Trip offers rock’n’roll speedball from Gothenburg, Sweden and they have signed to Heavy Psych Sounds Records, and new album due out this May! The track Shell Shockers,

Formed in late 2018 by Acid, former guitarist of Honeymoon Disease, Acid`s Trip has a clear vision of performing high speed rock’n’roll. With blasting guitar riffs, punchy melodies and a shitload of attitude, the band delivers full tilt boogie action on both vinyl and live on stage! With two shreddin’ guitarists in the front and a dynamite rhythm section, this high- voltage juggernaut is running over the garage rock scene – with rapid electric guitars, groovy riffs and chopper culture!

Their music is best described as a hard rock action mix of the speedy Mc5, a touch of Thin Lizzy and Lynyrd Skynyrd soul. The quartet has already proven themselves on tour in Europe and the band blew the roof at the legendary “Flanders Chopper Bash” while the success became a fact. Quickly they gained the attention by Italy’s record label and booking institution Heavy Psych Sounds, finest home for all that is heavy and high class acts such as Brant Bjork, Nebula, Yawning Man, Nick Oliveri and many more! The track Demon In Your Heart,

Acid`s Trip 12” vinyl Rock’n’Roll Speedball, released in 2019, sold out quickly and the awaited debut album will see the light of day on May 7th 2021 through Heavy Psych Sounds. The tracks come with the raw power of furious motor engines and Gothenburg groove. With a growing fan base all around Europe and North America, they came to hit the charts to reclaim the rockin’ vibes and fill your heads with groovy rock’n’roll! The track Faster Chopper Boogie,

Acid`s Trip is:

Acid — guitar & vocals

Mike — guitar & vocals

Rockhard — drums

Lucas — bass

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*