Newsfeed

Grim Reaper Ride: Hellbilly on the menu…..

Grim Reaper Ride – One For Hole

The band states, «Psychobilly Punk Crust Metal, we call that HELLBILLY».

Hellbilly gravediggers Grim Reaper Ride are back with a new official video for the track One For Hole, taken from Hellbilly Back To Underground album out via Wormholedeath/Aural Music Group.

«A shovel, some coffins, and the Devil’s pact».

This gravedigger, being more than Rock ‘n’ Roll, tries his hand at Hellbilly, a genre at the crossroads of Psychobilly, Punk, and Metal, with a saturated upright bass as its core element. From rockabilly to Metal, it’s a groovy, bluesy road! The track One For Hole

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*