Newsfeed

Metalwings: The song combines angelic and extreme vocals…..

Metalwings - Monster In The Mirror

On December 23, 2020, the Bulgarian symphonic metal band Metalwings released a first single from the new upcoming album and now we want introduce the video from this single to you.

Stela Atanasova also participated in the Women Rock Project from Belgian Jasper De Man. This project was made by Jasper De Man for Belgian Jasper YT-channel to celebrate the International Women’s Day on March 8th 2021. From that day on he published the whole week, from Monday 8th till Friday 12th over 30 interviews and video compilations. The video from Stela Atanasova was published on Friday March 12.

Monster In The Mirror single was mixed and mastered by the extreme skilled Jens Bogren at Fascination Street Studios. Music and Lyrics by Stela Atanasova and extreme vocals by Ivo Kalyonski! This song combines angelic and extreme vocals with the sound of heavy guitars, powerful symphonic parts, wonderful melodic lines, beautiful lyrics and dynamics that keep you in suspense until the last second of the song!

Line-up:

Stela Atanasova – Operatic   Vocals, Electric Viola, Keyboards

Grigor Kostadinov – Guitars

Angel Kitanov – Keyboards

Vlad  Enev – Bass

Nikola Blackie Ivanov – Drums  

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6719 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*