Newsfeed

Void: Gran Canarias metal…..

Void - Scarifice

Today a dose of what the Spanish band themselves call Lovecraftian death metal, but other define as black metal etc. According to the band they are a band inspired by the mythology of H.P Lovecraft, with primary influences from black, death and thrash metal, coming to experiment with doom and old black strokes. The Void released new single Sacrife, and the single was recorded, mixed and mastered at Goat Studios by Rafa Perez Navarrete and Conny Melefas.

The Void was formed in 2015 at Las Palmas de Gran Canaria, Spain by Dani Martin (vocals), David Santana (guitars), Angel Diaz (guitars), Samuel Abou-Medlej (bass) and Vicente Lorenzo (drums). In 2018 the band released their debut EP Cursed for All Eternity.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6710 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*