Newsfeed

Kruk: With strong and powerful music…..

Kruk - Rat Race

Metal Mind Productions is thrilled to announce the release of the fifth full-length album Be There by the probably best Polish hard rock band – Kruk. The album includes 8 songs recorded with a guest vocalist – Wojtek Cugowski (known from the very successful Polish rock band Bracia). The release date is set up for 14th April 2021. The track Rat Race,

Kruk’s music certainly draws inspiration from classic hard rock music and artists like Deep Purple or Rainbow. The band is not afraid of long complex compositions and is flirting with more progressive sounds. Wojtek Cugowski says straightforwardly: «The music on the album is strong and powerful, exactly as it should be on a top quality hard rock album».

Kruk & Wojtek Cugowski – “Be There”

Track list:

1. Rat Race

2. Hungry For Revenge

3. Prayer Of The Unbeliever (Mother Mary)

4. Made Of Stone

5. The Invisible Enemy

6. Dark Broken Souls

7. To Those In Power

8. Be There (If You Want To)

Album preview of Be There,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*