Newsfeed

Smoke & Mirrors Productions: With Kling’s multi-talented wife…..

Smoke & Mirrors Production All In One

When the world stopped last March, one studio duo refused to slow down. Jeramie Kling (Venom Inc, Inhuman Condition, The Absence) and Taylor Nordberg (Inhuman Condition, The Absence),

who own and operate Smoke & Mirrors Productions in Spring Hill, Florida, decided to embark on a “one song in one day” challenge, where they would wake up, write a song, record it, mix it, release it, all in one day.  They wrote in a different sub-genre of metal each day, and to complete the album, enlisted some members of Kreator, Haethern, Soilwork, Mutoid Man, Entrails, Trans-Siberian Orchestra, Arsis, Enforcer, Warbringer, Allegaeon, Rosss The Boss, Grave, Exhumed, and more.

 In addition to this list, the duo tapped Kling’s multi-talented wife Deidra Kling to write lyrics and perform vocals  on a song called Terror In The Shape Of Suns”, which was written as their doom-band NIL.  The video, which can be viewed below, was directed and cut by Deidra Kling.

All In One, the collaboration project’s album name, was mixed and mastered by Jeramie Kling and Taylor Nordberg at Smoke & Mirrors Productions, and was released last summer on Blood Blast Distribution.

Album  – Smoke And Mirrors Productions – All In One

Label Blood Blast Distribution

Band – Nil 

Song name – Terror In The Shape Of Suns.

Vocals – Deidra Kling

Guitar and Bass  & Backing vocals- Taylor Nordberg

Drums & Backing vocals – Jeramie Kling

Video shot by – Deidra Kling

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5219 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*