Newsfeed

Wounded Not Dead: Joined forces to create cutting edge music…..

Wounded Not Dead – The Alchemist

Space death fusion is one possible description of the music from Wounded Not Dead! British Progressive Death Metal trio Wounded Not Dead formed in 2014 when members of Inner Rage, Inebrious Incarnate and Wacko joined forces to create cutting edge music with references in the genres of death metal, psychedelic progressive rock and jazz fusion. The track Register Not Embodiment,

London based label to release the band’s second album The Alchemist in Fall 2021 which follows The Battles Of Horus Of Edfu of 2017. The new album was recorded, mixed and mastered by Wynter Prior at Sphynx Studios.The band is looking forward to perform its experimental and hammering live set on tour in UK and Europe. The track The Obstacle Is The Way

  Line-up:

Thiago Carvalho: Vocals, Guitars         

Rimon Jaoude: Bass,  Synths

Adriano Ferraro: Drums

Link:
Homepage

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*