Newsfeed

Vindictive Regeneration: Deals with post apocalypse with schizophrenia…..

Vindictive Regeneration - Vindictive Regeneration

Canadian melodic death/progressive metal band Vindictive Regeneration released their debut self-titled album. The album was recorded at VR Productions by Paul Messier. Lyrically the album deals with a man in the post apocalypse with schizophrenia, who receives a vision that the world he lives in is digital and that he can end it by entering a code into a computer at a control center, but there’s a twist at the end.

Vindictive Regeneration was formed in 2020 at Calgary, Alberta by Paul E. Messier (vocal/guitar), Jeffrey Kohld Kelly (bass) and David Lanas (drums). The band’s debut album tells a story of a man with schizophrenia in the post apocalypse who receives a vision that the world he lives in is digital and can end it by going to a control center and entering a code to emit a frequency that will free everyone from the digital reality.

Track-list:

1. An End Premature 02:22

2. The Marshlands 04:15

3. The Vision 05:52

https://www.youtube.com/watch?v=gJw45f-aFlgVindictive Regeneration, music news,

4. Desert Highway 03:51

5. Biological Machine 04:21

6. Wanderer 02:03

7. Nautical Stars 04:16

8. The Vision (Piano) 04:42

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6691 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*