Newsfeed

Grey Skies Fallen: With a a winning formula…..

Grey Skies Fallen – Cold Dead Lands

In 1996, the band Eve Of Mourning was born, which changed its name to Gray Skies Fallen in 1997 to avoid confusion with another band with the name Eve Of Mourning. Over the years, the musicians have released great releases. In January 2020, album Cold Dead Lands was released by label Old Souls Collective. Meet the reissue of this wonderful full-length! Artwork by Travis Smith. Mixed and mastered by Dan Swanö at Unisound Studios. To get top quality music, using Dan Swanö is always a winning formula. Reissue contains an 8-page booklet and a new design.

Track-list:

01. Visions From The Last Sunset

02. Cold Dead Lands

03. Procession To The Tombs (2019 version)

04. Picking Up The Pieces

05. Ways Of The World

06. After The Summer Comes The Fall

Length – 53:38

Состав / Line-up:

Rick Habeeb – guitars, vocals

Tom Anderer – bass

Sal Gregory – drums

Will Smith – guttural vocals (track 4) [guest]

Dan Gargiulo – guitar solo (track 6) [guest]

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6031 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*