Newsfeed

Nivatakavachas: Make you journey through a turmoil of power…..

Nivatakavachas - Ascraedunum

Following a wrenching path from years 2016 to 2020, Bornyhake Ormenos (from bands Borgne, Pure, Enoid, Ancient Moon, The Path Of Memory, My Death Belongs To You), the mastermind behind the band Nivatakavachas is releasing a brand new Atmospheric Death Metal album soberly entitled Ascraedunum.

Track-list:

01. Capnomancy

02. Oneiromancy

03. Hepatoscopy

Length – 33:54

This new record will take you from spectral and latent ambiances to mammoth sonorous pounding of thousand strings, from oppressing aggressiveness through majestic lamentations and make you journey through a turmoil of power. For fans of Atrocity, Morbid Angel, Acheron, Gorguts, Morgoth. Artwork by Alexandra Vigier. Logo by Christophe Szpajdel. Layout by Jane Orpheus.

Link:
Bandcamp

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*