Newsfeed

The Settlement: Help us acquire an intergalactic jam vehicle…..

The Settlement - Departures

The band Settlement states, «MISSION: Unite the people and spread love through the universal language of music».

The album Departures was released 21st March and contains three long track and two shorter.

Huntington is a very serious disease, but even though The Settlement is from Huntington they are not ill but a fresh and vivid band.

Settlement states, «We are setting our sights on the stars. We are going to explore the vibratory universe and establish settlements in distant lands. Unfortunately, we are without a rocketship. Help us acquire an intergalactic jam vehicle and join us on our journey across the musical spectrum of space and time».

Tracklist:

1. Prelude (6:13)

2. Stars (10:44)

3. Recognize (10:05)

4. Enter Mission (4:33)

5. Disappear (10:06)

Total Time 41:41

Line-up:

Mason Bartlett – Percussion, Vocals

Daniel Beahm – Drums

Alex Cardwell – Keyboard, Trombone, Vocals

Rebecca Harrison – Bass, Vocals

Mike Parker – Guitar, Vocals

Colten Settle – Guitar, Vocals

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*