Newsfeed

Troberoth: Viquez: Inspired on the situation around the world….

Troberoth - Fallen Angel

Troberoth is a thrash/death metal band from Costa Rica, formed around the year 2009 by 3 brothers. Edgar Viquezon vocals and guitar, Jeff Viques on drums and Chris Viques on lead guitar. Inspired by Metallica. After EP and studio album, Fallen Angel was created. Victor Gonzalez is now the official bass player. Taking advantage of the quarantine, group was inspired on the situation around the world (injustice, wars, violence, religion). 11 songs dedicated to social criticism and it’s their best production until today. For fans of Trivium, Exodus, Kreator, Carcass, Arch Enemy. We Are Alive (Quarantine Video) + Special Guests,

Trobenroth states, «We are a band that started 2009 with the name of Metal Darkness Forever,  performing Metallica songs. With the incorporation of Andrey on the second guitar we came to call ourselves destruction machine. Then Cristian joined the bass and we became more unified as a band, calling us from that moment axhilo” and including songs from the Megadeth band».

«After having played at the Poasfest we made the decision to make changes in sound and attitude and we began to write our own songs and take Troberoth as the final name of the band. Kill The Master is the name of our first single and it talks about the struggle we have to do to survive in this society. Sunday, January 19, 2012, Cristian takes over on guitar, supplanting Andrey, and Edisom joins us, taking charge of the bass. May 2012 Andrey returns to the band, this time taking charge of bass. Troberoth. July 2013 Andrey leaves the band definitively and Edisom returns to be part of it again».

Line-up:

Edgar Viquez – vocals, guitars

Jeff Viquez – drums

Chris Viquez – lead guitar

Victor Gonzalez – bass

 Track-list:

01. On Earth As It’s In Heaven

02. Angel Or Demon

03. Straight To The Vain

04. Thrash Till We Die

05. My Will Is Gone

06. A Thousand Tales II

07. Extermination

08. The Relentless Hate Of God

09. End Of Reality

10. Immortal Melody

11. On Earth As It’s In Hell

Length – 45:10

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*