Newsfeed

Act Of Denial: Brings you back to the late 90s and early 2000s…..

Act Of Denial - Slave

International All-Stars melodic death metal band Act Of Denial have unleashed their fourth single Slave, feat. ex-Soilwork guitarist Pete Wichers!  Act Of Denial are featured by lead guitarist and songwriter Voi Cox (Koziak, Victim), guitarist and lyricist Luger (Benighted, Koziak), vocalist Bjorn Speed Strid (Soilwork), bassist Steve Di Giorgio (Death, Testament), drummer Krimh (Septicflesh) and keyboardist John Lönnmyr (The Night Flight Orchestra).

Bjorn Speed Stride on Slave,

«Hi, i’m here to talk a little bit about Act Of Denial new single Slave. This song really brings you back to the late 90s and early 2000s, at least that’s what i feel. I was part of the scene, I released the first record with Soilwork in 1998, and this definitely brings me back and it has all trademarks and the bluesy break down, and that’s something what we always had from back then. The chorus is very majestic and super melodic and has 2001 written all over it. Loving this song and i hope you’ll enjoy it too. It’s cool».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*