Newsfeed

Jupiter Hollow: Intend on taking you through an in-depth journey through…..

Jupiter Hollow - Bereavement

The duo of Grant MacKenzie (Guitar, Bass, Synth) and Kenny Parry (Vocals, Drums, Piano, Synth) that form Jupiter Hollow are here to create an artistic experience unlike anything else in the industry. Inspired by the art of storytelling and adventure, they intend on taking you through an in-depth journey through their discography and encourage listeners to join them for every step along the way.

Get ready as Jupiter Hollow will take you on a musical tour, from the studio to the stage with the announcement of 20 live stream show dates for fans during the months of April and May, with all online performances beginning at 6:30 pm EST.

Entitled The Bereavement Live Stream Tour: Phase III, the virtual concerts can be viewed completely FREE on the band’s Facebook or Instagram, but for those interested in making donations, can at the following link.

The band comments:

«With the world of live music still in disarray, Jupiter Hollow wants to continue to be one of the most active live bands in the world when playing live is next to impossible. We want to continue to show you that music and art know no obstacles».

Live Stream Dates:

April – 3, 4, 7, 9, 11, 14, 15, 18, 21, 22, 25, 27, 29

May – 4, 5, 11, 12, 18, 19, 20

(All shows starting at 6:30 PM EST)

Jupiter Hollow released their highly praised album Bereavement during June 2020 to follow their two previous admired recordings Ahdomn (2018) and Odyssey (2016).

Fans can receive the entire new album including digital downloads, lyrics, all the live videos, conceptual interviews, drum playthroughs, and guitar playthroughs completely FREE.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*