Newsfeed

Fragmentum: with blasting diverging Maya theme metal songs…..

Fragmentum - Masters Of Perplexity

«Pugnacity is Fragmentum’s debut melodic death-doom metal masterpiece. A long time in the making, Pugnacity reflects the inner struggle that people go through regardless of what’s being presented on the surface, resulting in the unexpected reactions from unexpected situations that you didn’t even know you had within you. It’s unpredictable. The natural instinct to survive»,  states Fragmentum; Jan, Gunnar, Herwig & Frederik.

Belgian melodic death metal band Fragmentum set tomorrow as international release date for their second full-length album Masters Of Perplexity. Fragmentum were founded in 2015 and became well known as a Belgian diverging metal band.

The alliance of musical creativity resulted in the adamant but sincere EP D!VERGE. Working as hell on new songs and enforcing the band with new members for live playing resulted in their debut album PUGNACITY. This full album was released worldwide shortly after touring with Children of Bodom in US and has been received with rave response and reviews from the metal industry and fans. Subsequently Fragmentum shared the stage with Soulfly on their European tour and played more venues with major bands like Annihilator. The track Origin Of Mankind,

The second full album Master Of Perplexity containing blasting diverging Maya theme metal songs is ready to be released upon all metal-heads. No fillers, only killers! Recording, mixing and mastering have been done in their own studio Z-Underground. A tour to promote the album is planned for the beginning of next year. There is a lot more to come soon.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*