Newsfeed

Arteaga: The Witch, the sadist and satire……

Arteaga - Season Of The Witch Chapter Two

Season Of The Witch Chapter Two is the new album from Arteaga and here are the track La Bruja (The Witch)

Season Of The Witch Chapter Two is the new album from Chilean act Arteaga and is set to be released on May 4th via Interstellar Smoke Records (double LP on heavyweight vinyl 180 gram, 45 RPM pressing to get the highest sound quality). The track Marquez De Sade,

6 new tracks with lysergic and seventies vibes, with dark passages that seek to provoke a direct trip to the psyche of the listener. The track Satiro (Satire) ,

The pandemic situation led them to reduce all costs and find a new way to record the album. The band recorded the new material in the rehearsal room, which they modified to achieve a rustic studio effect.

Line-up:

Francisco Gonzalez – bass/vocals

Sebastian Morales – guitar

Oriana Portus – fx

Jorge Habach – drums

Tracklist:

    Marqués de Sade

    Sátiro

    Holocausto Cannibal (feat. Andy Shardlow on Bass and Martin Ludl on Saxophone)

    Bruja

    Serpiente

    Viaje N1

Arteaga, Chile, music news, Smoke Records, Francisco Gonzalez, Sebastian Morales, Oriana Portus, Jorge Habach,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6243 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*