Newsfeed

RxUxA : Promote their first single…..

RxUxA - Human Race Extermination

RxUxAx & guests promote their 1st single cover & video teaser of Human Race Extermination. Front cover & video teaser by Artur Fontenelle (Dead Mouse Design).

RxUxA (Rebels United In Anarchy), the newest São Paulo based crossover band grouped by actually & formerly members from bands like Lobotomia, Sensimilla Dub, Gritando HC, Megaforce, and Invasores De Cerebo, is divulging one video teaser to promotes their debut first single presenting the band’s track Human Race Extermination, with the special featuring from Henrique Fogaça (Oiata) – also he is one big recognized Chef who’s one of the presenters at the Brazil’s version of MasterChef reality show – sharing the lead vocals, as also the Brazilian metal all the times history legends Jairo Tormentor Guedz (formely Sepultura & currently on The Troops Of Doom and Dick Siebert (Korzus).

Logo by Isaac Mafagafo (Mafagafo Tattoo) & Artur Fontenelle (Dead Mouse Design).

The band RxUxAx was created with the desire to further mix the elements of thrash metal, hardcore and punk rock, forging a nervous Crossover with lyrics transiting between English, Portuguese, Spanish/Castilian and approaching diverse social themes, such as inequality, misery, lost and alienated youth, ignorance, lack of culture, false political ideologies, pandemic and everything that has been afflicting humanity in recent decades.

Line-Up:

Neskau Magnarello – Vocals (Megaforce/Sensimilla Dub)

Popo Moreira – Guitars (Sensimilla Dub/Invasores De Cérebro)

Guilherme Goto – Guitars/Backing Vocals (ex-Lobotomia)

Hygor Magroots – Bass/Backing Vocals (ex-Grinders)

Tony Losito – Drums/Backing Vocals (ex-Gritando HC)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*