Newsfeed

Victor Go: Inspired by lots of musicians over a wide range of genres…..

Victor Go - Tales from McIntyre Lake

Tales From McIntyre Lake is the fifth studio album from Ukrainian prog-rocker Victor Go. Crossover, neo and symphonic prog-rock fans will definitely find this release solid striking and convincing. CDs will be available after May, 15th, 2021.

Hailing from Odessa, Ukraine, a composer / multi-instrumentalist Victor Go, immensely inspired by lots of musicians over a wide range of genres especially rock (The Beatles, Led Zeppelin, Queen), progressive rock (Yes, Genesis, Gentle Giant, Emerson Lake & Palmer), and jazz (Pat Metheny, Al Di Meola), has started his music career as a guitarist in Putnok with Vladimir Gorshchenko (the founder of Modern Rock Ensemble) and a cellist / keyboardist C. George.

Then he formed a rock duo Agenda (later renamed Ayesway) in collaboration with C. George, who left this world in 2012 sadly. Finally Victor Go’s released at once four solo albums Going For The Sense, Clear As A Bell, Urgent Message in September 2018, and in 2020 The Leap.

Tracklist:

1. Perfect Time

2. Prelude

3. Shallow Water

4. Water Ripples

5. Pelican

6. Flares

7. The Eve

8. Fancy Town Renaissance

9. In a Torrent

10. Your Day

11. Anything You Dream of

12. Postlude

13. Fresh Start

Line-up:

Victor Go – vocals and instruments

   With

Gennady Grosfiler – drums (9)

Viktor Syrotin – drums (12)

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*