Newsfeed

Zgard: Either way, the result speaks for itself!

Zgard – Place Of Power

Zgard is truly a remarkable phenomenon in the Ukrainian metal scene. Geographically located far from Ukraine’s music centers, like Kharkov and Kiev, Yaromisl managed to create his own unique style. Is it the nature of the Carpathians, or residence near the mountain Bogit, where a Zbruch Idol (9th-century Svetovid sculpture and one of very few monuments of pre-Christian Slavic beliefs) was located, which so influenced Yaromisl to create the music of Zgard?

Either way, the result speaks for itself!

In 2019 Yaromisl finished the recording of his seventh studio album, Place Of Power. ZGARD created eight fascinating epic pagan black metal songs. With “Place of Power” the band has reached the next level in their band history and the album is set to be released on May 21st via Schwarzdorn Production.

Tracklist:

1. Arise

2. Trap of Cold

3. Old Ruins

4. Ascension Fog

5. The Fiendmother

6. Place of Power

7. Last Harvest

8. Thaw

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*