Newsfeed

Dayride Ritual: With stories that people can relate to…..

Dayride Ritual – We, The Outsiders

Dayride Ritual stated about their newest release: «We really feel that We, The Ousiders, is our strongest offering yet,  These songs tell stories that people can relate to, delivered with a musical punch in the gut! We, The Outsiders. Get it and play it loud!».

Tracklisting:

1     We, The Outsiders  4:35

2     Close Your Eyes  5:10

3     Crawl  4:49

4     Around Again  5:20

5     Faith  4:41

6     Unbroken  5:02

7     Goodbye This Time  4:20

8     Speed of Sound  3:30

9     Where Do We Go from Here?  5:38

10     Off the Rails  5:50

 Formed in 2011 by Dave Thomas and Michael Vaughn, Dayride Ritual is a hard-rock band out of Ft. Lauderdale, Florida. They bring strong musicianship, powerful vocals, catchy riffs, meaningful lyrics, and a dynamic live stage show. Through the years, various personnel changes have brought growth to their sound and style, but the nucleus of Thomas/Vaughn has remained intact with the strongest lineup yet.

Michael Vaughn: Lead and Backing Vocals

Dave Thomas: Bass Guitar and Backing Vocals

Jose Antonio Mena: Lead Guitar and Backing Vocals

Corey Gillmer: Drums, Percussion, and Backing Vocals

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*