Newsfeed

Onchocerciasis Esophagogastroduodenoscopy: With an utterly obliterating attack…..

Onchocerciasis Esophagogastroduodenoscopy - The Rotted Plinth Of Sachiel

Onchocerciasis Esophagogastroduodenoscopy obviously enjoy long band names! The band is a Canadian slam / brutal death / goregrind duo, They have topics as mythology, misanthropy, anime, guro and mental health on the agenda.

The track Flayed Tellurian Husk is the third single from Onchocerciasis Esophagogastroduodenoscopy’s unspeakably intense The Rotted Plinth Of Sachiel!

Onchocerciasis Esophagogastroduodenoscopy’s terrifying debut album is The Rotted Plinth Of Sachiel. It’s difficult to put into words just how extreme this band is  and perhaps one of the most intense tracks on The Rotted Plinth…, Flayed Tellurian Husk is an utterly obliterating attack which will leave your mind in ruins!

Vocalist Jesse Agiomamitis stated,

«This is probably the heaviest track on the record, but it depends what your definition of heavy is I suppose. Vocally, this was also the most reworked track on the album. Every track, except Profane Psalms, had the entire vocal take finished and entirely re-recorded at least twice».

! The track Profane Psalms Carved Into The Palms Of God, The album, The Rotted Plinth Of Sachiel, was released by Stillbirth Records on April 9th.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*