Newsfeed

Lindsay Schoolcraft: Launched a Pateron to give exclusive songs….

Lindsay Schoolcraft - Experience

Juno nominated singer/Songwriter Lindsay Schoolcraft (Antiqva) is pleased to announce that she has launched a Pateron in order to better connect and engage with her fans. The Pateron will be used to give exclusive songs, live performances, monthly hang outs, and videos documenting the creative process. Fans will also get to vote on what song she works on next and have a say in helping aid along the creative process, essentially contributing to Lindsay’s next album.

In short, fans will be given inside access to Lindsay’s world when they join.

So far 1 exclusive song is available along with 2 months’ worth of behind-the-scenes footage. The first 100 Patrons to sign up will receive a limited print, signed and numbered postcard in the mail as a thank you! The track Dance On The Strings,

Lindsay choolcraft commented «I can’t wait to show you more of my world and what being a musician and songwriter is really like. I am so excited for you to hear these songs too!». The track Words Away,

Lindsay Schoolcraft is a Juno nominated, ethereal gothic rock artist best known for her vocals, songwriting, and electric harp playing.

Though coronavirus has forced us indoors, music still flows. In the case of Canadian multi-instrumentalist Lindsay Schoolcraft, she chose to look back on her gothic metal past and reimagine it in an entirely new light. She has lent her talents to an astounding variety of bands, ranging from Cradle Of Filth’s extreme metal to Mary And The Black Lamb’s alt-rock, as well as leading her own project. In 2019 she released her début solo album, Martyr, which received a Juno nomination in the category of heavy/dark sound album of the year. Last year the sophomore album Worlds Away was released. A very good album indeed!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*