Newsfeed

Decayed: With a rather charging and damaging attack…..

Decayed - Old Ghosts And Primeval Demons

Decayed have since 1990 offered Lusitanian fucking black metal according to themselves!

Lusitanian Music set June 18th 2021 as international release date for Decayed’s 14th full-length album Old Ghosts and Primeval Demons!

Tracklisting and cover-art:

01. Damned Souls (Intro)

02. Rise Of The Undead

03. Condemned To Hell

04. Dead Choir Hails (The Birth)

05. Nocturnal Creatures

06. Grim Prophecies

07. Old Ghosts And Primeval Demons

08. Cold And Dark

09. Perpetual Slumber

10. Spell Of The Gorgons

11. Manitou (Venom)

12. Fallen Angels (Outro)

13. Ritos De Iniciação (bonus track)

Portuguese black metallers Decayed have brought a rather charging and damaging attack that has been their main basis throughout their thirty years of existence that began nearly at the birth of the genre itself. With the power-trio having honed their material into a coherent whole. Decayed new album Old Ghosts And Primeval Demons delivers a mostly simplistic, buzzing quality to the rhythms that features utterly straightforward and truly one-note tremolo-styled riffing firmly entrenched in the crossover area between the first and second-wave black metal movements, containing that fiery, frost-riddled atmosphere while containing the rocking energies and simplistic rhythms that manage to merge these two styles together quite well, and given the genesis of their creation it’s quite appropriate to mix together these styles. Recorded, mixed and mastered at Hell-Mayhem studios between January and March 2021. For fans of Bathory, Venom, Sodom.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*