Newsfeed

Illusion Of Fate: Strive to combine our influences and create something unique……

Illusion Of Fate – Soulless Chasm

Illusion of Fate states, «We was established in summer 2019, and released our first EP in April of 2020. Drawing inspiration from various genres of extreme music, from black metal to tech death, melodic to thrash. We strive to combine our influences and create something unique for our audience. Illusion Of Fate hopes to create a listening experience that inspires and engages listeners».

American atmospheric/blackened death metal band Illusion Of Fate released their new single Soulless Chasm. The single was recorded at Pretzel Studios in Milwaukee WI and mixed/mastered by Hayden Crownover.

Illusion Of Fate was established in summer 2019 at Milwaukee, Wisconsin by King Morbid (Vocals), Hayden Crownover (Guitars) and Josh Hetzel (Drums). The band debut EP was released in April of 2020.

The track

Illusion Of Fatealso  states, «For those who don’t already know, a few months back we were approached to do a cover for a Black Sabbath tribute album made possible by Antichrist Metalzine. We are honored to be included in such a cool project with so many awesome bands!».

«Not only that but we also were able to cover what is probably one of the most iconic songs ever written…IRON MAN!».

«Go check out the link below to hear what so many wish they could do!»

«Ps, our song is around the 34 min mark! Hope you guys enjoy! We really gave this one our all and tried our hardest to give our own spin on a classic song while still staying true to the original!».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*