Newsfeed

Slice Of Sorrow: With atmospheric death metal songs…..

Slice Of Sorrow - Bath Of Eternal Youth

Slice of Sorrow releases a new video for the track Bath Of Eternal Youth from the album Egothrone that was released on April 30th through Metal Carnival Records. Slice Of Sorrows plays atmospheric death metal and was founded by Roman Nemtsev as a side-project in 2015. Their debut album Execution was released in 2017 and Egothrone is their sophomore album.

Bath Of Eternal Youth single Credits:

Music and Lyrics by Roman Nemtsev

Recorded at Tremors Sound Studio

Mixed and Mastered by Roman Nemtsev at Tremors Sound Studio

Arranged by Roman Nemtsev

The track 1000 Nights,

Cover by Marina Nemtseva

Video editing by Marina Nemtseva

Video footage by Savvas Karampalasis

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*