Newsfeed

Spectre Beneath: Darkness of thrash and doom always lurk under the surface….

Spectre Beneath - The New Identity Of Sidney Stone

The Spectre Beneath is the new musical project from Bleak Exist/Plague and the Decay’s Pete Worrall.

The New Identity of Sidney Stone is due for digital release on 28 05 2021 via Wormholedeath Records worldwide, and the band behind that album is Spectre Beneath.

1. Clockwork Heart 04:57

2. Voice in the Static 04:53

3. Broken 05:25

4. Have you waited for the world to change? 05:37

5. 20 Shillings a Town 06:00

6. The Last Light in the House 05:08

7. The Criminal 06:34

8. The Funeral 05:23

9. The Premature Burial 08:24

10. The Phone Call 02:39

11. The Exhumation 06:15

The Spectre Beneath represents the darkness lurking inside us all. The power and prog influences shine above all others but the darkness of thrash and doom always lurk under the surface. Their new album, The New Identity Of Sidney Stone, builds on the story telling for their debut to create both stand-alone stories and the tale of Sidney Stone, a criminal betrayed, his death faked and then buried alive.

1. Clockwork Heart 04:57

2. Voice in the Static 04:53

3. Broken 05:25

4. Have you waited for the world to change? 05:37

5. 20 Shillings a Town 06:00

6. The Last Light in the House 05:08

7. The Criminal 06:34

8. The Funeral 05:23

9. The Premature Burial 08:24

10. The Phone Call 02:39

11. The Exhumation 06:15

Line-up:

L Lockser: Vocals

Pete Worrall: Guitars/Piano

Consta Taylor: Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*