Newsfeed

Stonetrip: With groove-laden modern rock sound…..

Stonetrip - Runaway

Stonetrip are an original hard rock band from Melbourne, Australia showcasing a tasteful cross section of modern rock, groovy rhythms & catchy vocal melodies.

Stonetrip Members:

Vocals: Mark Ritchie

Guitars: Mick Malusa

Drums: Con Batz

Bass: Sebastian Barahona

Guitars: Bruce Mountjoy

Stonetrip release new single Runaway on 3rd May, out on Golden Robot Records.

Melbourne hard rockers Stonetrip recently signed to powerhouse label Golden Robot Records and will release their new single Runaway on the 3rd of May through all digital music platforms.

Stonetrip produce a groove-laden modern rock sound mixed with classic rock sensibilities. The band have an arena-ready sound and are set to reinvigorate the local rock scene.

Runaway. The single describes the most compelling feeling of entrapment when you are not able to escape. Nowhere to go with your head constantly spinning within a relationship of emotional torment. The heart wrenching fight of the never ending argument with your partner, fighting yourself to return to the words don’t runaway and realize, time is creeping, we’re not speaking and you shut the shades down’finally moving on. 

Following an overwhelming response to their debut live appearance in 2019, Melbourne hard rockers Stonetrip have established a dedicated local fan base and a reputation for their high-octane, energetic live performances. Despite the difficult year that was 2020, these guys didn’t let this affect their quest to unleash their unique brand of rock’n’roll to the world. The track Sideways,

Using the downtime to hit the studio, the band worked with Australian producer and engineer Ricki Rae of Lighthill Sound Recording Studio to produce their first run of tracks for their forthcoming debut EP and album, and the powerful yet polished results speak for themselves.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*