Newsfeed

Law Of All: Med sang om one-night-stands…..

Law Of All – Pushit!

«Push it! Push it! Push it!» 

Inspirert av Salt-N-Pepa – låten med samme navn, går det kinky budskapet i Law of All sin nye singel rett til poenget! I tider med sosial distansering og lockdown som vi alle lever i, er denne sangen om one-night stands nesten litt vanskelig å se for seg. «Pushit!» feirer satirisk spenningen med one-night stands, men reflekterer rundt pinligheten og bitterheten som kan følge dagen derpå. Å diskutere et av livets mer kompliserte spørsmål krever at man holder tunga rett i munn, denne låta gjør akkurat dette. Musikalsk, demonstrerer den nye singelen til Law Of All sin egenskap til å levere sitt eget ‘brand’ av radiovennlig, fuzzete låter som vil fylle dansegulvet. 

Den noen ganger humoristiske tonen som drives i bandet, leder drivkraften i den tilhørende musikkvideoen til deres nye singel (videoen kommer noen uker etter singelslippet). Videoen ble filmet på den populære rockebaren «Rock In» på Grønland, øst i Oslo sentrum. Med klubben som ser desperat tom ut, fremstiller videoen en nøyaktig refleksjon av de harde tidene som har rammet Oslos kulturliv det siste året.  

Law Of All er en Oslo-basert rocketrio bestående av Amir Yaakoubd på vokal og gitar, Henric Lundgren på vokal og bass, og Jens Loqvist på trommer og perkusjon. Lydbildet deres er best beskrevet som «eksplosiv og groovy riff-orientert rock med en massiv og skitten sound» (-Disharmoni.no-). 

 «Pushit!» er deres første utgivelse i 2021, og følger opp en travel utgivelsesplan i 2020 hvor bandet ga ut tre singler. De tre utgivelsene ble møtt med bred kritikerros, hvilket ledet til flere gode anmeldelser på både nasjonale og internasjonale musikkblogger slik som: The Wilhelmsens, ComeHereFloyd, Distribution, og Chalkpit. De har blitt A-listet på både nasjonal radio (Radio Nova, Radio Revolt, SRiB, Ordentlig Radio, Radio Nord Norge) og internasjonal radio (UK Independent, NotYourFan Radio). Musikkvideoen til deres tidligere singel «Stuck» klarte å fange oppmerksomheten til Jennie Vee, bassist i Eagles of Death Metal, som delte den på sin Instagram-konto! Til slutt, deres singel «Zeal and Fire» ble omtalt på Disharmoni.no ‘2020: Våre favorittlåter fra Norge’. Law of All planlegger å gi ut sin debut-EP høsten 2021. 

Two words, fuzz and rock

«Push it! Push it! Push it! »

Inspired by Salt-N-Pepa – the song of the same name, the kinky message in Law of All’s new single goes straight to the point! In times of social distancing and lockdown that we all live in, this song about one-night stands is almost a little hard to imagine. “Pushit!” celebrates the satirical suspense with one-night stands, but reflects on the embarrassment and bitterness that may follow the next day. Discussing one of life’s more complicated questions requires keeping your tongue straight in your mouth, this song does just that. Musically, the new single from Law of All demonstrates its ability to deliver its own ‘brand’ of radio-friendly, fuzzy songs that will fill the dance floor.

The sometimes humorous tone that is driven in the band, leads the driving force in the accompanying music video for their new single (the video comes a few weeks after the single release). The video was filmed at the popular rock bar “Rock In” in Greenland, east of central Oslo. With the club looking desperately empty, the video presents an accurate reflection of the hard times that have hit Oslo’s cultural life over the past year.

Law of All is an Oslo-based rock trio consisting of Amir Yaakoubd on vocals and guitar, Henric Lundgren on vocals and bass, and Jens Loqvist on drums and percussion. Their soundscape is best described as “explosive and groovy riff-oriented rock with a massive and dirty sound” (-Disharmoni.no-).

 “Pushit!” is their first release in 2021, and follows up a busy release schedule in 2020 where the band released three singles. The three releases were met with wide critical acclaim, which led to several good reviews on both national and international music blogs such as: The Wilhelmsens, ComeHereFloyd, Distribution, and Chalkpit. They have been A-listed on both national radio (Radio Nova, Radio Revolt, SRiB, Ordentlig Radio, Radio Nord Norge) and international radio (UK Independent, NotYourFan Radio). The music video for their previous single “Stuck” managed to capture the attention of Jennie Vee, bassist in Eagles of Death Metal, who shared it on her Instagram account! Finally, their single “Zeal and Fire” was featured on Disharmoni.no ‘2020: Our favorite songs from Norway’. Law of All plans to release its debut EP in the fall of 2021.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*