Newsfeed

Mageia: Reflects a spiritual journey inspired by personal experiences…..

Mageia – My Mirror

FFO is an acronym for fans of and Mageia`s FFO is: The Devil’s Blood, Blood Ceremony, Ghost.

Mageia, the brainchild of singer/songwriter Liza Kay has released a video for the track My Mirror. The song is taken from the band’s self-titled album, which was recently released via Lion Records. Liza Kay commented that the album reflects a spiritual journey inspired by personal experiences.

Mageia is the brainchild of singer/songwriter Liza Kay and was founded in 2019. The music can best be described as female-fronted progressive rock with a blend of different styles & influences ranging from folk to neo-classical to oriental.

Track list:

Blood Of Apophis

My Mirror

The Rose

Saturn Awake

Osiris

Jupiter Rising

No God

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*