Newsfeed

Sober Truth: Genre-wide. Unconventional….

Sober Truth - Dizygotic Twins

The band Sober Truth states, «Living change with passion! Happy to experiment. Genre-wide. Unconventional: A small selection of those characteristics that describe the unusual sound of Sober Truth. The style of this band is difficult to stick in a certain drawer. Founded in Bonn in 2007, the four-headed team has consistently followed a certain path: Den des Wandels».

Groove metallers Sober Truth just release their new single Dizygotic Twins as the harbinger of their upcoming sixth album, set to be released on September 11th via Acfm Records.

Mastermind SchrammStein on the new single:

«… single-born twins are lifelong in a permanent numbness towards the feelings of other people … So many situations in life were shaped by the longing for the other and so many decisions were made in a certain way because the other was missing. What heals is the regained inner contact with our deceased twin »

.

Sober Truth are:

Guitar, vocals – Torsten SchrammStein

Drums – Paul Bendler

Bass – Jules Rockwell

Guitar – Aaron Vogelsberg

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*