Newsfeed

Mortalitas UK: With dark songs about life, love & death…..

MortalitasUK - Omne Quod Refer

Mortalitas UK released their new EP Omne Quod Refer in April. Listen to the first track I Am No One from the album,

The band states «This track didn’t make it onto the Omne Quod Refert E.P. so we thought we would give it a lyric video».

Omne Quod Refert features three tracks of hypnotic gothic doom, in a very simplistic style, though they have deep undertones. Mortalitas offers dark songs about life, love & death.

Track list:

1. Born To Lose 05:29

2. Choices 08:00

3. Once I’m Dead, Will I Be Loved 06:24

Spawned during the great isolation of 2020, Mortalitas UK is the brain child of Lucian Elder, the man behind every aspect of Mortalitas UK’s dark simplicity. Eschewing the trappings of elaborate guitar work and excessive virtuosity. As of February 2021, he welcomed Alianovna & Cable to the ranks of Mortalitas UK.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7110 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*