Newsfeed

Cerberon: Based in Central Scotland…..

Cerberon - Outpost 31

Cerberon states, «We are a Scottish heavy metal band based in Central Scotland».

Outpost 31 is the latest single from UK heavy metallers Cerberon, taken from their upcoming EP the band calls everyone to listen to it.

Credits:

Directed by Stuart Breadner

Camera/Lighting by Stuart Breadner & Callum Marshall

Story by Cerberon & Stuart Breadner

Make-up by Kirstie McCarron

Based on John Carpenter’s The Thing (1982), inspired by ‘Who Goes There? by John W. Campbell Jr and Sam Raimi’s ‘Evil Dead franchise.

Line-up:

Conor O’Donnell – Vocals/Rhythm Guitar

Chris Hagen – Lead Guitar

Blair Macdonald – Bass Guitar

Charlie Rees – Drums

FFO Sepultura, Machine Head, Slayer, Dream Theater, Drowning Pool, Pantera…

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6243 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*