Newsfeed

Born A Ghost: Droning guitar riffs with infectious bass and drum lines…..

Born A Ghost - The Beginning To An Ending.

Born A Ghost is a creative project based out of Tacoma, Washington. Influenced by Neurosis and Cult Of Luna, Born A Ghost delivers droning guitar riffs with infectious bass and drum lines.

Born A Ghost already released two singles, Shun The Believer and Neurotic, taken from their upcoming album The Beginning To An Ending. Yet the album has no release date!

Line-up:

Howard Taylor Jolin – Vocals/Guitars/Synths

Sergio Vasquez – Bass

Craig Hathaway – Drums/Programming/Synths

Recorded and mastered at Garageland 2.0 in Tacoma, Washington.

Engineered and Recorded by: Howard Taylor Jolin

Produced by: Born A Ghost

Genre: Post-Hardcore, Sludge, Doom, Metal, Heavy-Metal

Tracklist:

    Shun The Believer

    Neurotic

For fans of Cult Of Luna, Neurosis, Korn…

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*