Newsfeed

Giant Sky: With 1st sequence of the Giant Sky movie….

Giant Sky - Giant Sky

«If Nick Drake and Tame Impala, produced by Brian Eno, co-wrote the new Blade Runner soundtrack, Giant Sky would be it».

1st sequence of the Giant Sky movie, from the self-titled debut album. Composed by Erlend Aastad Viken, the songwriter of underground shoegaze-proggers Soup.

1. The Further We Go The Deeper It Gets Pt. 1-6 12:04 video

2. Broken Stone 09:45

3. Interlude (I Don’t Know What You Think Of Me But It’s Wrong) 01:31

4. No Cancelling This 05:47

5. Out Of Swords 08:42

6. The Further We Go The Deeper It Gets Pt. 7 02:54

7. Breaking Patterns 07:55

7 tracks, 49 minutes and released June 4, 2021.

All tracks by Giant Sky. Recorded at Kultureliten Studios jan 10th – may10th 2020. Produced and mixed by Kristaver Myran. Mastered at Strype Audio by Christian Obermeyer, June 2020. Church organs recorded at Lademoen Church. Pre mastering listenings at Brygga Studios and Larsville studios. A special thanks to Sturla Fagerli Larsen, Håkon Dalen and Lars Lien.

Drums: Espen Berge, Sverre Leraandand Erlend Aastad

Flutes: Ivan Ushakov

Viola: Liv Brox

Church Organ: Vegard Lien Bjerkan

Various instruments: Eav

Various percussion: Sturla Fagerli Larsen

Vocals: Myrtoula Røe, Eav, Marina Skanche, Sturla Fagerli Larsen, Charlotte Stav,

Album art: Marina Skanche

Layout/production: Imaginary Friend

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*