Newsfeed

Sunbeam Overdrive: Captured live at Le Moulin, Puget-sur-Argens…..

Sunbeam Overdrive - Fainted Core

The track Fainted Core (Live Acoustic) originally released on the self-titled debut EP Sunbeam Overdrive from 2019.

Captured live at Le Moulin, Puget-sur-Argens – June 2021. Thanx to the Saint-Seine family for the amazing place.

Thanx to Lyonnel Bowie Parra for the Yamaha guitar, Éric Lamblot for the new Sunbeam Overdrive logo, Virgil Tntcls Palazzolo at Tentacles Industries, Skull strings, Hyraw clothing, RFL – RocknFreeLife for the caps.

Video by LG Prod – MonsieurMind @ Eyesmind TV

Thanks to Geoffrey Mind for his work !

Sunbeam Overdrive have delivers alternative and progressive rock from France since 2019, and debut album is soon to be released.

Link:
Faceboook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*