Newsfeed

Mordian: With gothic-alternative for the darkened heart!

Mordian – January Moon

January Moon, the new single from Mordian, is to be released July 2nd. Produced by Evan Graham Dunn, it’s a haunting offering meant to carve the path for the next era of music; Mordian is eager to release more material after a period of rumination.

January Moon follows her debut EP Romance In Disguise which released in May 2019 and contains three distinctive sections which explore contrasting moods and atmospheres. Opening with serene entwining of vocal harmonies and clean guitar chords, this section has a personal feel with a strong uplifting atmosphere. Soulful vocals produce a beautiful sound before thundering into heavily distorted metal instrumentation and melodic elements. Emerging from the depths, the concluding passage brings a delicate melody performed on classical guitar with a haunting spoken narrative.

Journeying through intense moods, the distinctive musical style of each part delivers its own powerful impact. Mordian’s overarching gothic themes and ethereal sounds are certain to evoke a whole world of feelings within.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6719 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*