Newsfeed

Areis: Gloomy and diversified music from Bagnols-sur-Cèze……

Areis - Areis

Areis (meaning to raise in ancient Occitan), is a band from Bagnols-sur-Cèze (France), in the Occitania region. The quartet takes inspiration in music genres such as hardcore, black metal, post-hardcore and punk which they’ve blended, using dark, occult and Occitanian-themed lyrics, into no nonsense, gloomy music. Areis was formed in 2019 by members from Kombur and Right To The Void.

Lyrics on the track Under The Sun:

I am the ceaseless wheel

The last scholar of the Sun

Now free from the seal

The one true Light has returned

Under the Sun

Of Occitania

Bring back the age of fire

And burn the face of the Earth

Bring back the age of fire

And burn the face of the Earth

I am the ruthless beam

The first disciple of the dawn

As far as the eyes can see

The one true Light has returned

Under the Sun

Of Occitania

Bring back the age of fire

And burn the face of the Earth

Bring back the age of fire

And burn the face of the Earth

Areis album:

1. A Wretched Vow

2. Born Again

3. The Wanderer

4. Of Gold And Blood

5. Eternal Curse

6. You Are The Best At Your Worst

7. Escur

8. Le Pain Maudit

9. Recall

10. Under The Sun

11. Vacillate

In 2020, the band signed a record deal with the label WormHoleDeath for a debut album to be released worldwide in 2021.

Band members:

Paul Gonzalvez : Guitar, Vocals

Michaël Jarrié : Bass, Vocals

Antoine Dineur : Drums

Pablo Malbec : Guitar

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6850 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*