Newsfeed

Bobby Shock: Joined by seven musical friends…..

Bobby Shock - Street Angels

Bobby Shock is a bassist/multi-instrumentalist/producer from New Jersey and he released the album Street Angel some weeks ago. Shock sings on the album and ha also handle Rickenbacker Bass Guitar, Fretless Bass Guitar, Technic Piano, Digital and Analog Synthesizers, Electric Guitar, and Moog Taurus Bass Pedals. Impressing I must admit. Shock is joined by seven musical friends on the album.

Shock is a very good songwriter and the five composition on the album is progressive, lush, and enjoyable and bass drenched. The title track Street Angels is an epic bombastic song with good vocal, delicious bass and warm synth solo. Shock`s main focus is prog but he also adds elements of new wave, art pop and various other elements.

Tracklist:

1. Street Angels (20:01)

2. It’s Gonna Shake You Up (04:16)

3. I Quit My Job (03:22)

4. Sidewalk Surfin’ (07:01)

5. Leave Your Hate Behind (06:19)

Line-up:

Bobby Shock: Vocals, Rickenbacker Bass Guitar, Fretless Bass Guitar, Technic Piano, Digital and Analog Synthesizers, Electric Guitar, and Moog Taurus Bass Pedals

   With

Glen Monturi: Drums (1)

Valore: Spoken word (1)

Mark Koch: Gong and Windchimes (1)

Jonny Smith: Electric Guitar (2), Electric Guitar solos (1)

Alex Bazemore: Lap Steel Guitar and Electric Guitar (5)

Jem Seidel: Drums (2-5)

Lane Gardner: Electric Guitar (4)

Taylor Garcia: Trumpet (5)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6850 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*