Newsfeed

Muddles: With alternative, catchy and melodic heavy rock sound…..

Muddles – Mind Muddling

Muddles is a four-piece group from France playing an alternative, catchy and melodic heavy rock sound inspired by acts like The Gathering, Lacuna Coil and Flyleaf. With backgrounds in various and disparate musical scenes, all four members bring their unique style to the table, creating a melting pot of influences, from heavy-rock, metal, post-rock and ambient. The tracks Human Aptitude and Collapse,

Following a successful EP released in 2019, Muddles are now ready to release their first full-length album Mind Muddling, to be released on June 11 via Klonosphere Records. Featuring ten tracks, Mind Muddling is a rock-solid and enthralling album, where powerful and heavy riffs nicely counterbalance more ethereal and melodic passages providing the musical structure for Barbara Mogore heartfelt and magnificent vocals. 

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*