Newsfeed

Polars Collide: From Northern Jutland soil…..

Polars Collide - Grotesque

Polars Collide is an original progressive metal band, with its roots deep in the Northern Jutland soil of Denmark. Known for their asskicking live shows andgrooves that will give you a crick in the neck!

Their first EP One to Rise from 2017 has led to events such as Aarhus estuge, Death to Aarhus, Wacken Metal Battle, Skive Næst Festival, etc. and has been support for Red Warszawa, Xenoblight and Unseen Faith. The track Grotesque,

Their debut album Grotesque has been live-recorded in FinlandStudio with master & mix by the established Andreas Linnemann. The debut album shows their strong musicality and compositions, which develops upon the established approach to writing metal. The music is inspired and influenced by names such as Meshuggah, Lamb of God, Gojira and Mastodon. Grotesque was released 4th of July 2021!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*