Newsfeed

Deathcreaft: With the world of Cthulhu created by writer H.P.Lovecraft…..

Deathcraeft - On Human Devolution

Deathcraeft is a thrash/death metal band formed in 2017 in Ioannina, Greece by guitarist Kostas Kalampokas. Our first album On Human Evolutionis a concept album influenced by H.P. Lovecraft’s writings. The track Spreading Lies,

The album will be relased 16 July via Wormholedeath / The Orchard worldwide.

Deathcreaft offers thrash/death metal with symphonic elements and a story set in the world of Cthulhu created by writer H.P.Lovecraft.

Deathcraeft are:

Nikonas Tsolakos – Vocals

Kostas Kalampokas – Guitar

Pantelis Floudas – Guitar

Christos Zois – Bass

Christos Doukas – Drums

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*